Personal Coaching

Waarom personal coaching ?

Professional-3

Loop je iedere keer vast in dezelfde situaties? Weet je niet hoe je een probleem moet oplossen? Zit je met levensvragen? Dan is coaching mogelijk iets voor jou.

Coaching kan je inzicht bieden in de manier waarop je leeft, denkt, in de problemen komt (en soms blijft). Met deze inzichten is het mogelijk dingen te veranderen of juist te accepteren, dichter bij jezelf te komen, je prettig te voelen bij wat je doet en je zeker te voelen over jezelf en je leven.
Een persoonlijk coachingtraject draagt ertoe bij dat mensen meer plezier en welbevinden ervaren in hun werk- en privéleven.

Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar de door jou gewenste doelen, beginnen we met het goed formuleren van je doel(en). Vervolgens gaan we samen op pad om te onderzoeken wat je tot nu toe tegenhoudt om je doel(en) te bereiken, welke capaciteiten en hulpbronnen je hebt om je doel(en) wél te verwezenlijken. Je krijgt tips, huiswerkopdrachten en we doen interventie oefeningen die kunnen leiden tot nieuwe inzichten.

Coaching maakt helder wat je drijfveren zijn en wat je tegenhoudt om te doen wat je inspireert. Het helpt je steeds meer in je kracht te staan.

Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek:
06 – 4810 6084

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s