Reacties

Jan heeft me geleerd hoe ik moeilijke dingen makkelijker kan maken voor mezelf. Door me steeds de ruimte te geven om mijn eigen antwoorden te formuleren ben ik in korte tijd vele stappen verder gekomen. Hij heeft me geraakt en bruikbare handvaten gegeven voor de toekomst.
(Aranka Verheugd)

Ik had mij voorbereid op een aantal sessies bij Jan van der Arend om inzicht te krijgen in mijn werk- en privésituatie. Tot mijn ongelooflijke verbazing was één sessie van anderhalf uur voldoende om mij net het goeie zetje te geven om een aantal belangrijke beslissingen te nemen. Ik stond namelijk op een belangrijk kruispunt. Het gesprek met Jan gaf veel heldere inzichten, luchtte me enorm op, ik kreeg er energie van en kon een hele nieuwe start maken.
(M. van der Sangen)

Ik heb je ervaren als een heel vriendelijk en betrokken mens. Ik heb je nooit een negatief oordeel zien vellen. Voelde me volkomen vertrouwd bij je. Door vooral de rollenspellen heb je me geholpen een heel aantal belangrijke zaken op een rijtje te krijgen. Niet zozeer op rationeel niveau, als wel op zijnsniveau. Ik dank je en als ik in de toekomst een coach nodig heb, wil ik zeker weer een beroep op je doen.
(Marlène)

Het coachingstraject was intensief maar heeft geleid tot het bereiken van mijn doel: met meer zelfvertrouwen in mijn werk te staan. Mijn tweede doel was meer voldoening in mijn werk. Jou inzet, Jan, heeft daar in belangrijke mate aan bijgedragen. Ik heb er vertrouwen in dat ik me in mijn werk zelfstandig verder kan ontwikkelen naar meer effectiviteit en voldoening. Bedankt!
(K.K.)

Een aantal weken heb ik wat coaching sessies gevolgd, bij Jan van der Arend en daar heb ik zeker baat bij gehad. Coaching is eigenlijk de antwoorden in jezelf terugvinden; een zelfbewustwordingsproces. Dit is heel confronterend, want je komt de goede eigenschappen maar ook de slechte eigenschappen van jezelf tegen. Het mooie is dat je hierna kan beginnen met veranderen, dit kost heel veel energie. Het is alleen wel zo dat wanneer je graag wilt, dit absoluut de moeite waard is, je raakt namelijk meer in balans met jezelf. Natuurlijk verander je niet in één keer want dat is een lang proces waaraan je continu moet blijven werken maar de eerste stappen zijn gezet met behulp van dat extra duwtje in de rug van de coach.
(Bedankt, Kirsten Jonkers)

Ik heb je coachingsessies als heel waardevol ervaren! Het deed me goed om net die laatste paar stappen nog te doen, die ik zonder jouw hulp niet had bereikt. De oefeningen vond ik verhelderend ook al was ik na die tijd erg moe en vol emoties. Ik voel dat ik in die korte tijd veel heb opgeruimd, schoongemaakt, EN beter grenzen heb leren stellen.

Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek:
06 – 4810 6084

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s