Relatie coaching

 relatie-en-vriendschaprelatiecoaching-3

Inleiding

Relatiecoaching is een vorm van therapie die poogt een slechte (huwelijks)relatie tussen twee mensen te verbeteren, wanneer problemen binnen de relatie of het gezin ernstig zijn, of de draagkracht van een of meer gezinsleden te boven gaan. De problemen kunnen in de relationele sfeer liggen tussen partners onderling, of tussen ouders en kinderen, maar problemen kunnen ook individueel van aard zijn. Als twee partners er samen niet meer uitkomen, kan begeleiding zeer heilzaam werken.

Voor wie ?

Voor partners die bereid zijn naar zichzelf te kijken om hun relatieproblemen op te lossen.

Werkwijze

relatiecoaching

De aanpak is erop gericht om de partners inzicht te geven in het eigen gedrag en in de reacties van de ander. Begrip hiervan is de sleutel die je kan doen besluiten anders te reageren. Als beide partners bereid zijn zichzelf en hun partner echt te zien, als ze zich niet meer laten verblinden door hun emoties van woede of pijn, dan blijkt de oplossing nooit ver weg.
Thema’s die tijdens de begeleiding aan de orde kunnen komen zijn onder meer interactie, communiceren, relationele gevoelens, identiteit, binding en hechting, omgaan met macht, ergernissen, boosheid, agressie, conflicten, intimiteit en seksualiteit.

Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek:
06 – 4810 6084

Relaties die lijden kunnen (ver)dragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s